Subwoofer til bil

God lyd er nøkkelen til å kunne nyte musikken til det fulle når du er på kjøretur. Med subwoofer til bil får du en god og dyp basslyd som løfter stemningen og gir en helt ny opplevelse av musikken. Enten du vil ha en basskasse til bil eller noen ekstra høyttalere har vi utvalget som passer perfekt til din bil.

Den perfekte subwoofer til bil

Vi tilbyr skreddersydde løsninger slik at installasjonen er sømløs og du er sikret grom lyd. I vårt sortiment finner du subwoofere av ulik størrelse. Vi har alt fra 6" til 19" tommer høyttalere. La oss hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen som passer deg og din stil. Med vår lange erfaring innen rett lydutstyr til bil har vi satt sammen ferdige pakker som inkluderer bass, forsterker og alle nødvendige kabler. Dette bidrar til en rask og effektiv handel. Ønsker du hjelp med montering bistår vi deg i å komme i kontakt med rette fagfolk.

Basskasse til bil

En basskasse kan være svært praktisk, spesielt om du ønsker å plassere subwooferen på ulike steder i bilen. Vi har kasser som passer under førersetet, bagasjerommet eller annet ønsket sted. Med mer enn 30 års erfaring på lyd i bil kan vi hjelpe til med å finne den beste løsningen for deg!

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.