Ryggekamera

Et ryggekamera lar deg rygge trygt og enkelt, og gir både deg og passasjerene en økt sikkerhet ved kjøring. Du vil ha full oversikt over hva som befinner seg bak bilen din, og er dermed ikke lenger begrenset av blindsonene speilene skaper. Hos oss finner du en rekke ryggekameraer som er tilpasset bilen din, med nødvendig og valgfritt tilbehør.

Ryggekamera til din bil

Her finner du ryggekamera tilpasset en rekke ulike bilmerker, samt universale modeller som passer til alle merker. Blant vårt sortiment finner du blant annet infrarødt ryggekamera med sensor som passer for både bil, buss og lastebil. Kjører du i røffere miljøer hvor ryggekamera fort kan bli tilsølt, har vi også et alternativ for deg. Ryggekamera med motorisert lukker vil holde linsen ren lenger, og med vanntette egenskaper kan du trygt vaske bilen uten å bekymre deg for ryggekameraet.

Enkel installering av ryggekamera

Vi i Sound People AS har over 30 års erfaring med tilbehør og lyd til bil, og hjelper deg gjerne med å velge riktig kamera til din bil. Når du har funnet alternativet du ønsker, er det en enkel installering som må til. Har du allerede kamera fra før, men ønsker å bytte det ut, kan du som oftest beholde ledninger og opplegg.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.