Gruppe 1:
Gruppe 2:
Gruppe 3:

Dab-adaptere til bil

En DAB-adapter gjør det mulig å lytte til dine favorittkanaler på radio over FM-nettet. Her finner du en rekke forskjellige typer adaptere som kan kobles direkte til radioen du allerede har, eller gjennom en trådløs tilkobling via Bluetooth eller WiFi. Vi i Sound People har lang erfaring med lyd, og er opptatt av å gi deg det beste lydutstyret til din bil. Derfor tilbyr vi en rekke DAB-adapter til bil som lar deg lytte til akkurat den stasjonen du ønsker.

Type DAB-adapter til bil

De enkleste adapterne kan plugges rett inn i bilradioen gjennom AUX-inngangen eller Bluetooth. Da vil du benytte deg av lydsystemet du har fra før. Dersom du ønsker en mer sømløs installasjon, kan du imidlertid gå for et integrert DAB-adapter.

Hvorfor bruke DAB+ adapter

Det finnes flere gode grunner til å velge DAB-adapter til bil. Blant annet vil du få enkel tilgang til flere radiokanaler enn du ville gjort gjennom det vanlige FM-nettet. I tillegg vil du oppleve bedre lydkvalitet med et DAB-adapter, da denne sender lyden digitalt. Med DAB-adapter til bil vil du også få tilgang til flere radiostasjoner under kjøreturen, med bedre kvalitet. Vi hjelper deg gjerne å finne riktig DAB+ adapter til deg.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.