Kundesenter


Lyd er moro, la oss gjøre noe med det!

Året er 1993 og Sound People AS blir stiftet, hobbyen blir en liten business, vi er uredde, mangler sperrer og dytter grom lyd inn i mange biler på kort tid. Fokuset er «affordable high end» og vi plukket varer vi liker for våre kunder fra hele østlandet. 

 

I 1996 trenger vi mer plass og vi finner noen slitne lokaler i Drammen som skulle bli vår butikk – og her er vi fremdeles 😊 i Tomtegata 30, Drammen. Vi kaller det FORTET.

 

Vi dro ut hele 18 kontainere med gammalt skrot, pusset opp hele bygget og monterte inn vårt første multiroom lydsystem (megatidlig sonos 😉). Det gikk selvfølgelig over stokk og stein og vi både solgte og monterte stereo samtidig som vi pusset opp.

 

Mer og mer varer kom inn i våre lokaler nå under oppussing – og dette gikk ikke upåaktet hen. Vi fikk besøk av flere uten egen nøkkel for å si det sånn. Kompiser og kunder hjelper oss gjennom denne perioden (TAAAAKK) og en dag spratt det ut av meg at nå lager vi FORT KNOX her så slipper vi alle innbruddene. Siden har vi blitt kalt FORT KNOX og vi holder til på FORTET (Tomtegata 30, Drammen). Så for dere som har lurt på sammenhengen mellom sound people as og FORT KNOX…

 

Sound People AS har hele veien levert - alt innen lyd og bilde.

Siden 1996 har det skjedd ting og vi har utviklet oss, flere fag har smeltet inn i hverandre og vi samarbeider i dag med arkitekter, interiørarkitekter, interiørdesignere, møbelprodusenter, elektro- og IKT faget.

 

Sound People AS er i dag mer enn alt innen lyd og bilde og leverer i dag smarthus løsninger, distribuert lyd til private og bedrifter, nettverk, overvåkning og adgangskontroll, alt kundetilpasset.

 

Sound People AS prosjekterer og installerer også komplette smarte møterom hvor vi nå har mer enn 10 års erfaring og referanser. Vi kan også vise til eksepsjonell høy oppetid. Vi tilbyr i dette segmentet tilpassede serviceavtaler.

 

Kriteriene er de samme i dag som i 1993 – "affordable high end" med "custom install" og høy ytelse til pris. 

 

Vi sier fremdeles - Alt innen lyd og bilde 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.