20051 20051

Bose SoundTouch SA-5 4 kanals forsterker

Streamingforsterker 4x100W, 3 linje inn

Varenr:119762
Alt varenr:SA5
5 299,-ink. mva
-+
Bestillingsvare
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Sammenkoble høyttalerne du ønsker å spille av trådløs musikk med, hvor som helst

Med SoundTouch SA-5-forsterker kan du legge til nesten alle passive høyttalere og oppleve en verden av trådløs musikk. Enkelt. Forsterkeren på 100 W per kanal kobles til Wi-Fi®-hjemmenettverket, Bluetooth® og Apple AirPlay 2, og er del av en hel produktserie fra Bose for alle rom i hjemmet, som lar deg finne, organisere og enkelt spille av favorittmusikken din. Og gratisappen gir deg full kontroll over lytteopplevelsen, uansett hvor i huset du befinner deg. SA-5-forsterkeren har tre AUX-innganger, slik at du kan koble til kilder som ikke har strømming, for eksempel en CD-spiller.

Fungerer med Apple AirPlay-logo

UTFORSKE MUSIKK MED SOUNDTOUCH

Når det gjelder det du vil høre, har du mange alternativer. Med Wi-Fi-, Bluetooth- og Apple AirPlay 2-kompatibilitet kan du trådløst strømme det du vil, hvordan du vil. Bla gjennom favorittmusikktjenestene dine, som Apple Music eller Spotify®, eller spill av alt innhold fra telefonen eller nettbrettet ditt. Hvis du kan få det på enheten din, kan du høre det gjennom SoundTouch 10 SA-5-forsterkeren. Musikktjenester kan variere.

Spotify, Deezer, iTunes, TuneIn

Utvid systemet ditt

Det fine med SoundTouch-systemene er at de kan utvides. Hvis du starter med å koble SA-5-forsterkeren til utendørshøyttalere, kan du legge til flere når som helst. Det være seg takmonterte høyttalere i kjelleren, hjemmestereoanlegget i stuen eller en SoundTouch 10 speaker på kjøkkenet. Synkroniser alle for å spille av den samme musikken i alle rom, eller forskjellig musikk i forskjellige rom. De er laget for å passe inn i livet ditt, og måten du lytter til musikk på.

> SE SOUNDTOUCH-HØYTTALERE

Rask og enkel kontroll over all musikken din

Opplev all favorittmusikken din fra SoundTouch-høyttaleren med SoundTouch-appen. Med SoundTouch får du full kontroll over lytteopplevelsen, direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet. Utforsk populære musikktjenester som Spotify® og Deezer, Internett-radio via TuneIn eller det lagrede musikkbiblioteket ditt. Tilpass enkelt forhåndsinnstillingene for ettrykks tilgang til musikken du elsker, og kontroller en eller flere SoundTouch®-høyttalere rundt om i hjemmet ditt.

Innebygd Bluetooth

SoundTouch-aktiverte systemer har Bluetooth-tilkobling, slik at du kan strømme musikk fra alle kompatible enheter – når som helst. Dette gjør at du kan lytte fra enda flere kilder, for eksempel YouTube.

Mulighet for kablet tilkobling

SA-5-forsterkeren har tre AUX-innganger, slik at du kan koble til kilder som ikke tilbyr strømming, for eksempel en CD-spiller. Forsterkeren kan også kjøre to høyttalerpar samtidig, slik at du kan koble fire høyttalere til den.

SPESIFIKASJONER

Dimensjoner/vekt

  • SoundTouch SA-5-forsterker:7,7 cm H x 18,4 cm B x 30 cm D (1.5 kg)

Innganger/utganger

  • Vekselstrømdrevet
  • USB-kontakt for installasjon
  • Ethernet kontakt
  • Høyttalerutganger
  • Tre AUX-inngangskontakter (to RCA-par og én 3,5 mm mini-stereo)

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.