20001

JL Audio g213v2-GLOSS Gotham®v2 - sub

dobbel 13,5" 4500W DSP ARO

Varenr:119185
203 500,-
-+
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Gotham® g213v2-GLOSS

Subwoofer med dobbel 13,5-tommer basselement og 4500watt forsterker

Allerede ved første øyekast vil du oppdage at du står fremfor noe helt spesielt. Din første lytteopplevelse vil bare bekrefte det du allerede har oppdaget.

Den vakre Gotham® v2 strekker seg langt utover sitt eksotiske design og eksepsjonelle håndverk, rettet mot den følelsesmessige kjernen av musikalske og filmiske nytelsen. Dette er subwooferen med grenser som soleklart overgår behovene til en typisk hjemmekino, og gir vekt og integritet av en gjengivelse som bare kan komme fra et system som alltid er i kontroll. Dens hentydninger ligger like mye i sin evne til å formidle finesser som i sin utrolige kraft egenskaper. Det er rett og slett helt sinnssykt.

Kabinettet er luksuriøst håndlaget med en svart glans finish supplert med detaljer av maskinert aluminium og rustfritt stål med et utseende som perfekt passer sammen med selv de fineste møbler. Enda viktigere, det vakre kabinettet huser et par av JL Audio sine mest teknologiske basselement. Og når det kreves av programmateriale, kan Gothams utrolige kraftige forsterker levere hele 4500 watt med RMS-kraft for å dra full nytte av bassenes kant-til-kant utsvingskapasitet. Dette gjør at Gotham kan surfe gjennom materiale som andre subwoofere går inn i klipping, begrensninger eller nød.

Et meget komplett sett med signalbehandlingsfunksjoner er lett tilgjengelig på den øverste overflaten av Gotham. Her får du tilgang til et svært fleksibelt lavpassfilter, variabel fase, omkoblingsbar polaritet, e.l.f. (ekstrem lav frekvens) justering og JL Audio sin kraftige Digital Automatic Room Optimization (D.A.R.O.) system.  (Kalibrert mikrofon er inkludert for D.A.R.O. systemet). Lyd tilkoblinger kan gjøres via ubalanserte RCA-tilkoblinger eller balansert en Neutrik® combo XLR / TRS-kontakter. Du finner også en XLR-utgang for å koble til en Gotham® v2 som slaveenhet.


Lytting til Gotham® v2 avslører en helt ny dimensjon av subwooferytelse ... en dimensjon så tilfredsstillende at det å lytte til mindre subwoofere, vil for alltid bli en kompromisshandling.


 

Utførelse:

Kabinet: Sort glans, hånd-ferdig til høyeste standardmøbler.

Konstruksjon: Glassfiber, 2-tommers (52 mm) veggtykkelse

Grill: Sort filt (separate griller for drivere og kontrollere)

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.