Alpine INE-W720D - Navigasjonsenhet 4x50W, 7" skjerm, Android Auto, USB, BT Alpine INE-W720D - Navigasjonsenhet 4x50W, 7" skjerm, Android Auto, USB, BT Alpine INE-W720D - Navigasjonsenhet 4x50W, 7" skjerm, Android Auto, USB, BT Alpine INE-W720D - Navigasjonsenhet 4x50W, 7" skjerm, Android Auto, USB, BT

Alpine INE-W720D - Navigasjonsenhet

4x50W, 7" skjerm, Android Auto, USB, BT

Varenr:119867
Alt varenr:INE-W720D
13 995,-ink. mva
-+
Bestillingsvare
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

TuneIt iGO primo TomTom kart 3 år gratis oppdatering Oppdatering via Apline Naviextra portal Apple CarPlay AndroidAuto TMC WVGA DAB+ RDS 4x50Watt 24 bit DAC BassenginePRO Bassengine SQ Parametrisk EQ Digital tidskorrigering Delefilter HDMI 3 linjer ut 4 volt linjer Media Xpander Subwoofer justering Data nedlastning FLAC AAC MP3 WMA  Bil databus port Klar for fjernkontroll Klar for kamera Blåtann Made for iPod / iPhone USB USB avspilling

INE-W720D Navigasjonssystem her vist i en VW POLO 5

Alpine INE-W720D Navigasjonssystem med 7-tommer skjerm, TomTom kart, kompatibel med Apple CarPlay og Android Auto

Oppgrader bilen din med INE-W720D - Avansert Navigasjons stasjon med det siste av media kompatibilitet.  Få banebrytende navigasjons teknologi og Alpine sin audiofile lydkvalitet i bilen. Den er fult kompatibel med de nye smarttelefonene som iPhone 8 og Galaxy S9, og lar deg bruke Android Auto og Apple CarPlay på sin høy-oppløste 7-tommer store berørings skjerm.

 

DAB + digital radio, USB-videoavspilling, HDMI-tilkobling og den nyeste Bluetooth-teknologien er også innebygd.

 

Du har til og med 3 alternativer for navigering: INE-W720D har iGo Primo NextGen navigasjonssystem med TomTom-kart og 3 år gratis kartoppdatering. Det inkluderer også online navigasjonsfunksjon for å bruke kart med Apple CarPlay og Google-navigasjon med Android Auto. Både Apple CarPlay- og Android Auto-apper har tilgang til alpin navigasjonsantennen for høyest mulig nøyaktighet.
 

Høyoppløselig WVGA berøringsskjerm

Høyoppløselig WVGA berøringsskjerm

7-tommers (17,8 cm) WVGA skjerm med høy oppløsning og berørings teknologi gir deg full kontroll av systemet. Med det nyeste innen videoteknologi får du fremragende bilde klarhet, kontrast og oppløsning. Dette gjør at kart vises med imponerende detaljer under navigering, mens filmer og videoklipp blir en ekte kinoopplevelse. Menyer og funksjoner er designet svært intuitive og er lette å betjene
 

7-tommer skjerm med 1-DIN chassis

7-tommer skjerm med 1-DIN chassis

Fler og fler biler blir i dag har dashbord som passer både 7- og 8-tommer skjerm, men bak skjermen er det gjerne ikke plass til et fullt 2-DIN produkt, som for eksempel dashbordene i nye SMART. For å møte disse utfordringene har Alpine gitt INE-W720D et 1-DIN kabinett bak en 7-tommer skjerm. Så med riktig monteringssett kan du oppnå en perfekt installasjon i biler med plassproblematikk.
 

Fungerer med Apple CarPlay

Fungerer med Apple CarPlay

Alpine INE-W720D er kompatibel med Apple CarPlay og byr på en smart måte å bruke din iPhone på. Apple CarPlay lar iPhone brukere en utrolig intuitiv måte å ringe på, bruke kart, lytte til musikk og få tilgang til meldinger på, kun med et ord eller trykk. De kan også lytte til Spotify, internett radio og podcasts. Enkelt koble din CarPlay klargjorte iPhone til USB porten til INE-W720D og du er klar.
 

Fungerer med Android Auto

Fungerer med Android Auto

Android Auto er designet med sikkerhet i tanken. Enkelt og intuitivt grensesnitt som også kan motta kommandoer fra stemme og rattkontrollen minimerer distraksjoner slik at du kan fokusere på veien. Android Auto viser deg automatisk verdifull informasjon og organiserer disse i enkle kort som dukker opp når du trenger disse. Android Auto kan også koble til navigasjons antennen til INE-W720D for ytterlig forbedret nøyaktighet når du bruker navigasjon apper.
 

DAB/DAB+ digital radio

DAB/DAB+ digital radio

Den innebyggede DAB/DAB+/DMB tuneren benytter den mest avanserte digitale teknologien til å levere radio mottak med enestående støyfri lyd kvalitet. DAB byr også mange andre fordeler fremfor tradisjonell FM radio: Velg fra en bredere liste over radiokanaler og etter det første stasjons søk kan du enkelt velge fra alfabetisk liste eller sjanger liste over tilgjengelige stasjoner.
 

Koble til USB- og HDMI-kilder

Koble til USB- og HDMI-kilder

Du kan koble USB-pinner og bærbare harddisker til avspilling av lyd- og MP4-videofiler. INE-W720D er også utstyrt med en HDMI-inngang for å koble den valgfrie Alpine DVD-spilleren DVE-5300 eller en hvilken som helst annen bærbar mediaspiller med HDMI-utgang. Du kan også koble til smarttelefonen din hvis en HDMI-adapter for din telefonmodell er tilgjengelig for å glede deg over video- eller fotoinnholdet på Alpine-skjermen (krever ekstra kabler og adaptere). INE-W720D inkluderer en HDMI-utgang for å koble til et bakmonitorsystem via HDMI. Merk: HDMI-utgangen er en gjennomgang av HDMI-inngangen og kan derfor ikke brukes til å sende ut USB-videoinnhold, Apple CarPlay eller Android Auto-innhold eller navigasjonskartvisning
 

Kvalitetslyd innstilt til din bil og dine ører.

Kvalitetslyd innstilt til din bil og dine ører.

Alpine INE-W720D er utstyrt med avanserte lydinnstillinger med BASS ENGINE SQ som maksimerer basslyden og den tonale balansen i lyden, pluss mengder av andre innstillinger som Digital tids-kompensasjon og dobbel HD EQ. Best av alt, disse kan kontrolleres fra din smarttelefon via Alpine TuneIt App. Enheten har også 24-Bit DAC og 4-volts linjeutganger
 

Hi-Res Audio avspilling

Hi-Res Audio avspilling

Denne Alpine hovedenheten kan spille av filer i FLAC format - er også 24/96 og 24/192 Hi-Res audio kompatibel
 

Innebygget iGo Primo Navigasjon

Innebygget iGo Primo Navigasjon

iGo Primo NextGen navigasjon er en av de beste navigasjons plattformene tilgjengelig på markedet. Med denne kombinert med Alpine`s kraftfulle hardware og prosessor kraft, er du garantert å få et super raskt navigasjon system med høy presisjon i din bil. Som et eksempel tar det kun noen få sekund å kalkulere en rute fra Oslo til Trondheim. Systemet er pakket med mengder av nyttig og unik informasjon, fra delvis inntast av adresse, TMC rute guide, 3D landemerke ikoner og mye mer. Du finner også hundretusen talls POi`s, slik at det er lett å finne en restauranter og andre typer offentlige områder nær deg.
 

TomTom Maps med 3 års gratis oppdateringer

TomTom Maps med 3 års gratis oppdateringer

Et navigasjonssystem er bare like bra som sin kartdatabase: INE-W720D inkluderer TomTom-kart for en fantastisk kartdekning av 49 europeiske land. Innen 3 år etter den første navigasjonsrettingen kan du gå til alpine.naviextras.com for å laste ned kartoppdateringer gratis for din Alpine-enhet - du kan til og med gjøre det uten begrensning på hvor ofte du oppdaterer. Etter at 3 år har gått, kan du laste ned regionale kartpakker eller den fulle europeiske kartoppdateringen basert på dine behov til svært rimelig pris.
 

Online navigering med Apple CarPlay

Online navigering med Apple CarPlay

La «Maps» hjelpe deg med å finne veien frem til din destinasjon via sving-for-sving tale og ny visuell enkel-å-lese beskrivelse. Når du nærmer deg en retningsendring zoomes visning inn for å vise deg hvor du skal kjøre. Under veis vil store skilt og piler guide deg i riktig retning og fortelle deg hvor lang tid å ta deg dit. Ser du etter bensinstasjoner, restauranter eller kaffer? Nye knapper på navigasjonsskjermen hjelper deg raskt å finne den nærmeste plassen og estimere hvor lang tid det tar å komme seg dit. Trykker du navigasjons knappen under skjermen to ganger, aktivere du Apple CarPlay navigasjon uten å gå via mange meny punkter.
 

Online Navigeringer med Android Auto

Online Navigeringer med Android Auto

La Google Maps lede an veien. Det er enkelt finne frem med stemme guide, live trafikk informasjon, felt guide og mer. Android Auto er designet med sikkerhet i tankene. Overfør informasjonen fra telefonens skjerm over på den store skjermen til iLX-702D Med store berørings områder, enkelt brukergrensesnitt og enkel tale kommandoer, minimerer du distraksjonen slik at du kan fokusere på veien. Alpine iLX-702D fungerer sømløst med Android Auto og Google maps. Android Auto drar også nytte av Alpines navigasjons antenne slik at du får den beste posisjoneringen.
 

GPS og Glonass-kompatibel

GPS og Glonass-kompatibel

Flere satellitter tilsvarer høyere navigasjonsnøyaktighet og en raskere posisjonering. Dette Alpine-produktet er kompatibelt med GPS-satellittsignaler og kan også motta posisjonsdata fra Glonass-satellitter. Dette gir store fordeler, spesielt i et urbant miljø med mange høye bygninger og når du kjører ved høye fjell. Når du bruker navigering med Apple CarPlay og Glonass, kan du også dra nytte av denne nye forbedrede kompatibiliteten.
 

Innebygd Bluetooth®-teknologi

Innebygd Bluetooth®-teknologi

Den innebygde Bluetooth®-modulen tillater trådløs tilkobling av en mobiltelefon for håndfri kommunikasjon. Et intuitivt brukergrensesnitt gjør det enkelt å stille inn mikrofon- og høyttalervolum. Den har også en hurtigvalgfunksjon for ofte ringte numrene. Bluetooth® muliggjør også lydstrømming fra telefonen: lydinnhold eller til og med internettradio kan overføres trådløst til din Alpine enhet.
 

Bil Data-Buss-tilkobling

Bil Data-Buss-tilkobling

Hvis bilen din er utstyrt med parkeringssensorer, kan du fortsatt bruke denne praktiske funksjonen med INE-W720D. Alpine tilbyr data-buss-adaptere for å koble navigasjonssystemet ditt til bilen din. Disse muliggjør kobling med bilens rattkontrollknapper, visning av klimaanlegg og parkeringssensordisplay. Du kan til og med se navigering sving-for-sving-piler i multifunksjonsskjermen i instrumentklyngen (hvis bilen din støtter dette).
 

Ryggekamera

Ryggekamera

Ryggekamera er en flott måte å gjøre rygging tryggere. Kamerabildet slås automatisk på når du setter bilen i revers, samt avstandsguider som kan justeres for å matche bilens størrelse, vil vises på skjermen for å hjelpe deg med å parkere bilen. Alpine tilbyr et bredt utvalg av kameraer foran og bak, inkludert kameraer med flere valgbare synsvinkler og berøringsstyring fra skjermen. Du kan til og med se kameraskjermen og parkeringssensorskjermen samtidig.
 

Favoritter

Favoritter

Ville det ikke være fint å ha en app som viser deg alle dine favoritt telefonnummer, radiostasjoner, hyppige navigasjonsdestinasjoner med mer på ett øyeblikk ?! Favoritter er just dette. Bare hold audio knappen i ett sekund for å aktivere favorittvisningen, og du er klar til å gå.

Stemmekontroll

Stemmekontroll

Trykk på VOICE-knappen på din alpine enhet eller på rattknappene (hvis støttet) for å aktivere SIRI eller OK Google. Du kan ganske enkelt ringe folk, angi navigasjonsdestinasjoner, skrive og sende meldinger eller bare si sang eller spillelisten du liker å høre på - bare for å gi noen eksempler. Dette er en veldig enkel måte å kontrollere alpinsystemet på mens du holder øynene på veien.
 

TEKNISK INFO

Oversikt

 

Radio

 • Forvalg: Lagring av stasjoner (FM: 24 / MW: 6 / LW: 6)
 • Minne: Auto Memory
 • Søke modus: Lokal / DX valg
 • RDS
 • RDS Funksjoner: PI, PS, AF, TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT

DAB Radio

 • DAB+ Tuner innebygget
 • Støtter DAB+/DMB
 • DAB+ Slideshow Service
 • DLS (Dynamic Label Service)
 • DAB Service Following
 • RDS tilbakefall (om tilgjengelig)
 • Service forvalg: 18 forvalgs plasser
 • Auto Ensemble/Service Memory
 • Service Search Function
 • PTY søke funksjon
 • Alfabetisk søke funksjon
 • Strømtilførsel til antenne via antenne utgang

BLUETOOTH®

 • Innebygget BLUETOOTH® Modul
 • Wide Band Speech Technology
 • HFP (Hands-Free Profil) kompatibel
 • Musikk strømming: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) kompatibel
 • Musikk strømmings kontroll: AVRCP (Audio / Video Remote Control Profile) Ver.1.5 kompatibel
 • Avansert BLUETOOTH® teknologi
 • Tilkobling: SSP (Simple Secure Pairing) støtte
 • Individual Profile Connection Hands Free Phone and Music Streaming
 • Telefonbok: Telefonbok synkronisering
 • Hurtig ringing: 4 forvalg (per telefon)
 • Multi telefon nummer registrering: 5 telefon nummer pr. navn
 • Enhets navn visning
 • Auto svar
 • Visning av anrop historie: Utgående/inngående/tapt anrop
 • Repetisjons funksjon
 • Tale volum justering: Mulig for inngående og utgående volum
 • DTMF (Touch-Tone) funksjon
 • Signal styrke indikator
 • Batteri nivå indikator
 • Språk valg i meny: 24 språk
 • Firmware oppdaterbar
 • Mikrofon inkludert

Laget for iPod® / iPhone®

 • Kompatibel med iPod/iPhone: Laget for iPod touch 5th/4th/3rd/2nd/1st Gen., iPod nano 7th/6th/5th/4th/3rd/ Gen., iPod classic 160GB/120GB/80GB, iPod med video, iPhone 6 og 6 Plus, iPhone5S,iPhone5C, iPhone5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G
 • Tilkobling: KCU-471i behøves (solgt separat)
 • Tilgjengelige valgmuligheter: Spilleliste / Artist / Album /Sang / Podcast / Genre / Komponist /Lydbok'
 • Alfabetisk søk
 • Album grafikk visning
 • Direkte Opp / Ned: Spilleliste / Artist / Album / Genre / Komponist
 • M.I.X. (Shuffle) Play: Song, Album, Alle
 • Repeat
 • Batteri ladning

Tilkobling

 • Fungerer med Apple CarPlay (krever CarPlay klargjort iPhone)
 • Fungerer med Android Auto (krever Android Auto klargjort smarttelefon)

 

Navigasjon funksjoner

 • Kart dekning: 49 land (vest og øst Europa)
 • Menu språk: 29 språk
 • Tale språk navigasjon: 29 land med stemmer, 15 land med tekst til tale (TTS)
 • Avansert adresse søk
 • Post nummer søk
 • Fri søk
 • Delvise navne søk
 • Avansert POI funksjoner
 • Smarte ruter: Smarte ruter som bruker historisk trafikk mønster
 • Avansert rute planlegging
 • Eco rute søk
 • 7 Alternative rute anbefalinger
 • Avansert TMC modul
 • Kart visnings modus: 2D frem opp, 2D nord opp, 3D
 • 3D by modus: Visning av 3D bygninger og landmerker
 • Kartvisning med høydeforskjell: 3D kart med høyde modus
 • 3D visning av kryss på motorvei med skilt
 • Kjøre felt forslag
 • Tunnel modus
 • Motorvei modus
 • Stemme guide miks
 • Tekst til tale
 • Mulighet for ringe telefon nummer direkte fra POI database
 • 3 posisjons sensor: GPS, Gyroscope, hastighets signal fra bil

USB Media tilkobling

 • USB tilkobling
 • Musikk og video avspilling: FLAC/MP3/WMA/AAC/AVI/MP4/MKV avspilling
 • Fil / Folder Navn søk
 • Tag Info søk
 • Folder opp / ned
 • M.I.X. tilfeldig avspilling
 • Gjenta funksjon

Lyd innstilling

 • Bass Engine SQ
 • Bass Engine™ Pro
 • Subwoofer nivå justering
 • Subwoofer fase valg
 • 4Volt høy spennings linjeutganger
 • Equalizer: Flat, Pops, Rock, News, Jazz, Electrical Dance, Hip Hop, Easy Listening, Country, Classical
 • Dual HD EQ (9-band Parametric Equalizer front/rear)
 • 6 kanal digital tids korrigering
 • Digitalt delefilter
 • Tilpasning av lyd etter biltype
 • MediaXpander HD
 • Mulighet for volum justering pr applikasjon
 • Sound Setting Data Download
 • Easy, Step-by-Step Sound Customization
 • Alpine TuneIt App ready

Generelt

 • Utgangs effekt: 4 x 50 W kraftig effekt forsterker
 • Avansert strøm IC
 • Display: 8-tommer kapasitiv WVGA høyoppløselig skjerm
 • Hvit LED bakgrunnsbelyst system
 • 50/50 delt skjerm: venstre / høyre posisjon som kan endres
 • Kontrol mulighet: Berøring, dra og sveip
 • Funksjon for mine favoritter
 • Automatisk innstilling / endring for 2 brukere
 • Audiofilt design av høy grad
 • Linje utganger: 3 linjer ut (4V, Fremme / bak / Subwoofer) behøver KTX-PRE1 (solgt separat)
 • AUX-Inn: 1 A/V AUX Inngang (3,5mm jack)
 • Klar for rattkontroll fjernkontroll funkjson
 • OEM ekstra display funksjon
 • Klar for fjernkontroll
 • Navigasjon guide miks
 • Kamera tilkobling og innebygget kontroller for multi vinkel kameraer
 • Kamera guide linje justering
 • Automatisk oppstart ved visning av ryggekamera
 • Enkel modus og info display valg
 • Vissuell EQ
 • Live kontrast justering
 • Språkvalg i meny: 24 språk (for AV / Bluetooth), 29 språk (Navigasjon meny og stemme guide)
 • Klokke
 • Auto dimmer
 • Tyverisikrings kode
 • Firmware oppdaterbar
 • Original Golf 6 hands-free mikrofon tilkobling
 • Kabel for aktiv antenne
 • Remote Turn-On
 • HDMI Inngang (Alpine spesial HDMI kabel behøves)
 • Fungerer uavhengig av start-stopp funksjon
 • CAN adapter inkludert
 • Klar for tilvalg av DVD spiller DVE-5300

Kart & database

 • Online Kart oppdaterbar via alpine.naviextras.com
 • Utstyrt med TomTom kart
 • 3 år gratis kartoppdatering*
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.