20179 20179 20179 20179 20179 20179 20179

Alpine X701D-F - Freestyle bilradio

7" touch, 4x50W, DAB+, Navi, USB mm

Varenr:119890
Alt varenr:X701D--F
21 780,-
-+
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

TuneIt TuneIt TTS Android kompatibel here TMC WVGA DAB+ RDS 4x50Watt 24 bit DAC BassenginePRO Bassengine SQ Parametrisk EQ Digital tidskorrigering Delefilter HDMI 3 linjer ut 4 volt linjer Media Xpander Subwoofer justering Data nedlastning FLAC AAC MP3 WMA Utgang for bil display Klar for fjernkontroll Klar for kamera Blåtann Made for iPod / iPhone USB USB avspilling


 

Alpine X701D-F freestyle montert i BMW Z4

Alpine X701D-F – Navigasjon/multimedia system for "Custom" montering i bil

I et voksende marked for bilstereo med utradisjonell form har Alpine kommet med dette universalt monterbare Navigasjon/multimedia bilstereo systemet. Systemet gir uante muligheter og lar den drevene bilstereomontøren muligheten til å spesialtilpasse et bilstereosystem til enhver bil

 

Alpine X701D-F gir deg fordelene med siste versjonen av iGO Primo programvaren. Programvaren har ultra rask rute kalkulering, forbedret kart grafikk og brukergrensesnitt. Den har også en smidig zoom og kart rotasjon. Ikke nok med det, du får mengder av nye navigasjons muligheter og egenskaper som gjør alt fra korte til lengre turer mer effektive og behagelige. Sammen med avanserte lydinnstillinger og muligheten for bruk av Alpine sin snedige TuneIt app med Facebook link får du utmerket lydkvalitet komplimenterer dens egenskaper. Innebygget blåtann med stemme tast funksjon og DAB/DAB+ med Service Following

 

 
 

Freestyle løsning for spesial tilpasning

I takt med at Alpine sine infotainment system er blitt populære har etterspørselen for løsning til flere biler økt. Dette er løst med denne freestyle løsningen som lar deg spesialtilpasse systemet inn i enhver bil. Dette er spesielt interessant for biler som ikke er kompatible med en standard 1DIN eller 2DIN løsning og hvor det ikke levers en spesial tilpasset enhet til. Dette nye systemet er tilgjengelig med 7-tommer og 9-tommer skjerm som begge har iGo primo NextGen navigasjon i tillegg til innebygget DAB+ og andre viktige media muligheter.

 

 

 

Deler inkludert

Begge Freestyle produktene har en høyoppløselig berøringsskjerm, knapper som kan tilpasses, en media mottaker, GPS antenne, kabelsett, USB kabel og et panel.  Deler som sammen lar seg spesial tilpasses i en installasjon.

 

 

 

 

Utskiftbare knapper

De to medfølgende knappepanelene kan både plasseres horisontalt og vertikalt, avhengig av hvordan du ønsker og får plass til i din installasjon.  Knappenes posisjon kan plasseres og tildeles individuelt etter ønske, så personlige knappe preferanser kan imøtekommes uavhengig om du har en høyre eller venstre rattet bil. Men vi anbefaler at volum knappene plasseres på den siden du rattet slik at disse er lett tilgjengelige.

 

 

 

Knappe deksel

Dekslene på knappene kan enkelt tas av og bytte posisjon. De kan også roteres vertikalt og horisontalt

 

 

Justerbar belysning

Med enkle grep kan du enkelt justere belysningsfargen i kontrollknappene med hele 6 forskjellige farger (hvit, rød, gul, oransje, blå og grønn) for å matche systemet med belysningen i resten av dashbordet. Du kan også justere lysstyrkens intensitet i 2 nivå. Bakgrunnen på skjermen kan justeres tilsvarende.

 

 

1DIN navigasjon / media mottaker

Selve kontrollboksen / media mottakeren er en kompakt enhet med 1DIN mål. Dette er innfelling

 

 

 

Brukergrensesnitt

X701D-F er utstyrt med et brukergrensesnitt som kjapt lar deg bytte mellom de forskjellige applikasjonene med et enkelt sveip  med fingertuppen over skjermen. Ser du for eksempel på spillelisten til din iPod, kan du kjapt sveipe fingeren fra høyre til venstre for og se kartet på navigasjonen i full eller splitt skjerm modus. Denne måten å betjene enheten på fungerer i alle fire retninger. Dette er en funksjonalitet som er fin når du er ute å kjører siden du slipper å lete etter spesifikke knapper.

 

Underholdning på storskjerm

Dette Alpine systemet lar deg ha gleden av filmer, musikkvideoer eller TV-programmer fra mange forskjellige kilder, for eksempel DVDer fra en ekstra optisk enhet, USB-pinner, nyere smarttelefoner med HDMI-utgang eller bærbare videoenheter (valgfri kabel eller adaptere er nødvendig). Du kan også koble til din iPod eller iPhone for å nyte ditt videoinnhold på den høyoppløselige 7-tommers skjermen. For sikkerheten i bil er videoavspillings funksjonen bare tilgjengelig når bilen ikke er i bevegelse.

 

DAB Digital Radio

X701D-F har innebygget DAB / DAB + / DMB-radio. Den bruker avanserte digitale teknologier for å gi deg gleden av radiomottak med enestående, støyfri lydkvalitet. DAB + tilbyr også mange andre fordeler i forhold til tradisjonell FM-radio: Du kan velge fra et mye større spekter av radiostasjoner og etter en innledende stasjon søk kan du enkelt velge din favoritt kanal fra en alfabetisk og sjanger liste med tilgjengelige stasjoner.

 

iPhone / Ipod tilkobling

Dette freestyle systemet fult kompatibelt med «Works with iPod/iPhone». Kobler du din Apple enhet via Lightning eller 30 pin Apple kontakt til systemet, vil du få muligheten til å nyte musikk, lydbøker og podcasts. Du kan da også søke i innhold via sanger, artister, albumer, genre, komponister og mer. Best av alt, dette skjer i «real-time» uten forsinkelser, så du får den samme glatte, raske betjenings følelsen på din Alpine skjerm som du er vant med ved bruk av din Apple enhet. Alle Apple iPods og iPhones er støttet inkludert iPhone 7 /7Pluss. I tillegg lades enheten når den er tilkoblet.

 

Innebygd Bluetooth® teknologi

Den innebygde blåtann modulen tillater trådløs tilkobling til mobiltelefoner for hands-free kommunikasjon, mens hyppige oppdateringer sikrer full kompatibilitet med de nyeste telefonene. Et lettfattelig brukergrensesnitt gjør det enkelt å betjene telefonen og inkluderer hurtigoppringing for de mest brukte numrene. Blåtann lar deg også overføre musikk fra telefonen, til og med internett radio kan overføres trådløst til din INE-W997D.

 

Yelp (via Alpine Connect)

Har du en smarttelefon med Android operativsystem, kan du laste ned Alpine Connect App gratis fra Google Play butikken. Denne appen lar deg bruke Yelp og søke blant millioner av POI online med 5-stjerners vurderinger via din Alpine berøringsskjerm. Yelp er også linket til Navigasjon og telefon appene som tillater deg å starte navigering til ditt Yelp valg med enkelt trykk på skjermen.

 

Spotify (via Alpine Connect)

En annen nyttig applikasjon inkludert i Alpine Connect er Spotify kontrollen. Den lar deg velge blant millioner av sanger gjennom ditt Alpine system. Tjenesten krever et Spotify Premium abonnement

 

One Look Display

Alpines innovative «One Look» splitt skjerm teknologi lar deg å se både navigasjons k

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.