20152 20152 20152 20152 20152 20152 20152 20152 20152

Alpine INE-F904D navigasjon hovedenhet

9-tommer skjerm CarPlay Android Auto

Varenr:119863
Alt varenr:INE-F904D
14 849,-ink. mva
-+
Bestillingsvare
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Alpine introduserer INE-F904D "Halo9 med navigasjon

Opplev Alpine INE-F904D 1DIN Navigasjon og Digital multimedia stasjon med 9-tommer skjerm, kompatibel med Apple CarPlay og Android Auto. Alpine Halo9 modellen INE-F904D har en gigantisk 9-tommer stor skjerm som lar seg monteres i et standard 1DIN radio hull. Den super-slime skjermen oppleves som et pent svevende display over dashbordet. INE-D904D er utstyrt med hvit LED omgivelses belysning på undersiden som forsterker opplevelsen av den store skjermen. Med Halo9INE-D904D får du innebygget iGO Primo Navigasjon med TOM TOM kart og tilgang til Apple CarPlay og Android Auto. INE-D904D er også innebygget DAB+ radio, USB musikk og video avspilling, blåtann handsfree og musikk strømming mm i et og samme produkt. Ta fremtiden med deg inn i bilen med Alpine Halo9.

 

1DIN chassis – 9-tommer skjerm

INE-D904D benytter et standard 1DIN chassis som gjør enheten kompatibel med biler som enten har et 1DIN eller 2DIN radio hull. Det 9-tommer store høy-oppløste berøringsskjermen er festet i fronten av enheten med solide stålbraketter som ikke lar skjermen skjelve ved kjøring.

Kant til kant glass design

Den utrolige 9-tommer skjermen har et super slimt hus med glass kant-til-kant og en fin krom list rundt kanten. Displayet har en rekke trykknapper på bunnen og er moderne i funksjon og uttrykk.

Justerbar display vinkel

Du kan justere display på INE-D904Dfra +45 til -20grader for å matche vinkelen til de aller fleste dashbord. Etter at display vinkel er satt , låses denne på plass slik at den står fast og ikke virker løs ved kjøring og berøring.

 

Justerbar display høyde og dybde.

Høyden på displayet kan justeres +/- 3cm fra senter posisjon og inn til 20mm ut. Dette gir deg muligheten til å plassere skjermen mest hensyns messig i ditt dashbord. Etter justering låses displayet solid i valgt høyde og dybde.

 

Fungerer med Apple CarPlay

Enkelt ved å koble din iPhone til USB porten på din Alpine Halo9 enhet og start Apple CarPlay for kommunikasjon, navigasjon og hold deg underholdet med dine favoritt smarttelefon applikasjoner. De fleste apper er Siri optimalisert, slik at du kan holde øyene på veien og ikke på skjermen. Apple CarPlay er kompatibel med iPhone 5 og nyere.

 

Fungerer med Android Auto

Android Auto er designet med sikkerhet i tanken. Enkelt og intuitivt grensesnitt som også kan motta kommandoer fra stemme og rattkontrollen minimerer distraksjoner slik at du kan fokusere på veien. Android Auto viser deg automatisk verdifull informasjon og organiserer disse i enkle kort som dukker opp når du trenger disse. Android Auto kan også koble til navigasjons antennen til INE-D904D for ytterlig forbedret nøyaktighet når du bruker navigasjon apper.

 

WhatsApp

Nå tilgjengelig for Apple CarPlay og Android Auto! Bruk WhatsApp til å komunisere med vennene dine på en enkel og trygg måte mens du kjører. Du kan diktere nye meldinger eller la Siri lese opp meldingene dine mens du kjører.

Spotify

Har du en Spotify konto, kan du nå også bruke denne i bilen. Spotify er tilgjengelig for både Apple CarPlay og Android Auto og har samme søke og avspillings funksjonalitet som applikasjonen på din smarttelefon. Paret med den 9-tommer store berøringsskjermen er dette en «MÅ HA» app for din Alpine

 

Amazon Music

Dette er en fantastisk app for alle Amazon Prime Musikk brukere. Tilgjengelig for både Apple CarPlay og Android Auto, gir denne appen deg tilgang til millioner av sanger på veien, alt kontrollert fra en 9-tommer berøringsskjerm

 

Waze

Tilgjengelig for Android Auto. Waze er en samfunns drevet navigasjons applikasjon som viser deg lokasjonen til dine venner, vei farer, politi kontroller med mer.


 

Online navigering med Apple CarPlay

La «Maps» hjelpe deg med å finne veien frem til din destinasjon via sving-for-sving tale og ny visuell enkel-å-lese beskrivelse. Når du nærmer deg en retningsendring zoomes visning inn for å vise deg hvor du skal kjøre. Under veis vil store skilt og piler guide deg i riktig retning og fortelle deg hvor lang tid å ta deg dit. Ser du etter bensinstasjoner, restauranter eller kaffer? Nye knapper på navigasjonsskjermen hjelper deg raskt å finne den nærmeste plassen og estimere hvor lang tid det tar å komme seg dit. Trykker du navigasjons knappen under skjermen to ganger, aktivere du Apple CarPlay navigasjon uten å gå via mange meny punkter.


 

Online Navigeringer med AndroidAuto

La Google Maps lede an veien. Det er enkelt finne frem med stemme guide, live trafikk informasjon, felt guide og mer. Android Auto er designet med sikkerhet i tankene. Overfør informasjonen fra telefonens skjerm over på den store skjermen til INE-D904D Med store berørings områder, enkelt brukergrensesnitt og enkel tale kommandoer, minimerer du distraksjonen slik at du kan fokusere på veien.

 

Stemme assistanse.

Trykk stemme knappen på din Alpine enhet eller på rattet (om støttet) for å aktivere Siri eller Google Assistent. Enkelt spør enheten om å ringe personer, spør om rutebeskrivelse, skriv og send en melding, spør om værmeldingen og mye mye mer.

 

 

Fungerer med Google Assistent

Aktivere Google Assistent med tale knappen på Android Auto skjermen eller på Halo9 o gla Google assistere deg med værmeldinger, trafikk informasjon, musikk valg, kalender hendelser og mye mer på en trygg og enkel måte mens du kjører.

 

Innebygget blåtann

Den innebyggede blåtann modulen lar deg trådløst koble til en mobiltelefon for handsfree kommunikasjon. Et svært intuitivt brukergrensesnitt gjør det enkelt  å justere mikrofon og høyttaler volum. Inkludert finner du en hurtig oppringning funksjon for de mest brukte telefon nummere. Blåtann modulen lar deg også strømme musikk trådløst fra telefonen.

 

USB og HDMI

Du kan kolbe til USB penn og portable harddisker for avspilling av  lyd og MP4 video filer. INE-D904D er også utstyrt med en HDMI inngang for tilkobling av en valgfri Alpine DVE-5300 DVD spiller eller andre portable media spillere med HDMI utgang.

 

Innebygget DAB+ Digital radio

Den innebyggede DAB+ radioen bruker den mest avanserte digitale teknologien for å levere enestående, støy fri  radio mottak. DAB+ byr også på mange fordelere fremfor tradisjonell FM radio: Velg fra en bredere kanal valg via alfabetisk listing, eller sjangre liste over tilgjengelige stasjoner.

 

Les mer om enheten på https://www.audiocom.no/bilstereo/2006059/alpine-ine-f904d-navigasjon-hovedenhet-9-tommer-skjerm-carplay-android-auto

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.