20117

Alpine X-S65 coaxial høyttaler 330W

X-Serie, 6,5", 16,5cm, 2veis High-End

Varenr:119828
Alt varenr:X-S65
6 050,-ink. mva
-+
Bestillingsvare
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Alpine X-S65 - Hi-Res Audio coaxial høyttalere

 

Alpine introduserer en helt ny X-serie med høy-grad høyttalere og forsterkere. Disse produktene er utviklet og innstilt for å skape en perfekt match ekstraordinær dynamikk, realistisk og spektakulær reproduksjon av lyd. Med Alpine X-serie høyttalere kan du nyte Hi-Res audio avspilling med utrolige 40kHz detaljer og dynamikk. Disse høyttaler flaggskipene er tunet med høyeste presisjon, bygget av høyeste grad materialer med bred kompatibilitet, samtidig som de er overkommelige i pris.

 

Alpine lyd signatur

Med sine beste utviklere fra hele verden har Alpine kritisk evaluert lyd i bil fra High-End fabrikk systemer ved hovedkvarterer til Alpine i Iwaki Japan. Mens mange av disse systemene var i stand til å levere med bred dynamisk rekkevidde med tilstrekkelig lydnivå, var det mangel på virkelighet av instrumenter, men mest overveiende i de fleste systemer, mangel på lydbilde. Som et resultat ble «Alpine ID» født for å møte dette behovet.

Alpine ID, som står for "Alpine: Image Defined", og er Alpine sin nye globale filosofi med en evolusjonær tilnærming til å løse det som mangler i de fleste bilstereosystemer i disse dager: flott romlig lydbilde med dybde i scenen. Alpine ID-filosofien satser på å utvikle samsvarende lydsystemer som samarbeider for å skape et svært realistisk lydstadium med stort dynamisk område (Hi-Res Audio) og lydkvalitet. De samsvarende lydsystemkomponentene tillater lytteren å oppleve et nytt nivå av realisme og engasjement mens du nyter musikk i bilen. Med andre ord kan lytteren oppleve musikken som kunstneren opprinnelig tiltenkte den. X-seriens høyttalere, forsterkere og subwoofere skaper grunnlaget for lydsystemkomponenter som vil inneholde Alpine sin nye lydfilosofi.

 

Plasseringsvennlig

Alpine benytter høykvalitets neodymmagneter på den nye X-serien høyttaleren. Det betyr en mye mindre magnet i forhold til tradisjonelle høyttalerdesign. Dette gir mye grunner monteringsdybde og samlet plassbehov i bildøren.

 

Helt ny motor struktur

Ved å benytte neodymium magnet i en radial konfigurasjon har Alpine oppnådd en meget kompakt motor sammensetning. Denne radial konfigurasjonen av magneten øker drastisk magnetens effektivitet – resultat: høy dynamikk og effekt håndtering.

 

HAMR oppheng

Høy amplitude multi-roll (HAMR) opphenget gir membranen en lineær utsving ved høy SPL, samtidig som den har full kontroll over utsvinget i alle utsvings senario for den beste lyd klarheten.

 

Metall grill inkludert

Perforerte metall griller følger med for god beskyttelse hvis basselementet brukes i åpen installasjon.

 

X-seriens motor linearitet

Alpine X-serien høyttalere har en balansert motorstyrke som gjennom hele bevegelses område gir en perfekt linearitet og igjen den beste lyd klarheten.

 

Nano-fiber membran

Bruken av smale diameteren nano-fiber gir en lett membran struktur som er sterk, med økt lyd nøyaktighet. Nano-fiber membran har også god intern demping, slik at gjenværende energi svekkes raskt uten å forvri de opprinnelige musikktonene.

 

Frekvens responsen til X-serien høyttalere.

Alpine siktet for å lage et høyttaler system med utvidet høy-frekvens respons som trofast reproduserer lydbilde og de harmoniske detaljene i musikken.

 

Nye karbon grafitt diskanter

Alpine har valgt å bruke karbon grafitt diskanter på grunn av den er stiv nok til fungere som en hard dome-diskant men samtidig opprettholde den myke dome-diskantens naturlige lydegenskaper. Diskanten gir økt nøyaktighet og utvidet høyfrekvensrespons (opp til 40kHz) uten hardhet som noen ofte er forbundet med hard dome-diskanter. Dette grør at du kan nyte ekte Hi-Res Audio lydkvalitet

 

Delefilter design ( X-S65C og X-S69C)

Det super kompakte delefilteret kan enkelt åpnes, slik at du enkelt kan justere nivå om nødvendig. Du kan justere diskant nivå i 3 steg (-3 / 0 / +3 dB) og diskantens fase (normal / revers)

 

Oversikt:

Diskant

1-tomme (2,5cm) Hard Dome karbon grafitt diskant
Neodymium magnet
Overflate montering applikasjon

 

Bass

Nano-Fiber mermbran
Radial ring magnet design
HAMR oppheng
Stor 35mm talespole
Ultra høy tetthets neodymium magnet
Grunt monterings design

 

Delefilter (kun X-S65C og X-S69C)

Kompakt design for enkel installasjon
Inn-line filter design
Diskant justering i 3 nivå (-3, 0, +3dB)
Høykvalitets komponenter

 

Spesifikasjoner

Effekt håndtering

Peak effekt: 330Watt
RMS effekt: 110Watt

 

Dimensjoner

Bassens monterings diameter: 137mm
Bassens monterings dybde: 59mm

 

Generelt

Frekvens respons: 55Hz – 50kHz
Impedans: 4ohm
Anbefalt forsterkning: 120Watt RMS pr kanal
Følsomhet: 89dB/W (1m)

 

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.