Audison APBMWS82 8" BMW sub For BMW/Mini 2ohm Audison APBMWS82 8" BMW sub For BMW/Mini 2ohm Audison APBMWS82 8" BMW sub For BMW/Mini 2ohm

Audison APBMWS82 8" BMW sub

For BMW/Mini 2ohm

Varenr:113341
Alt varenr:APBMWS82
2 395,-ink. mva
-+
Bestillingsvare
1 på fjernlager
BeskrivelseSupport
Beskrivelse
AUDISON PRIMA APBMW S8-2
8" subwoofer for BMW / Mini

 
Subwooferen er designet med elektroakustiske parametere som maksimerer ytelsen til originalplasseringen tilgjengelig under setene. ABS plast kassen, forsterket med glassfiber og den akustiske strukturen med frontmagnet, sørger for en minimal installasjonsdybde for en perfekt kompatibilitet i hele frekvensområdet. To 5 mm polyuretan pakninger følger med, som tillater subwooferen å passe perfekt i  kassen, sørger for å unngå at kassen gjenskaper vibrasjoner skapt i bilen.

200 mm (8 ") APBMW S-subwoofere gir en direkte utskifting av OEM-høyttalerne under forsetene, en plassering som er optimal for den akustiskeopplevelsen og gir dype og skarpe lave frekvenser. Du kan velge mellom S8-2 med 2 ohm impedans og S8-4 med 4 ohm impedans for forbedret allsidighet. Faktisk, i den midtre høye passive filtrerte systemkonfigurasjonen, med delefilteret som er inkludert, kan 4 av 8-kanalene i AP 8,9 biten konfigureres i bromodus som leverer 130W rms til hver S8-4 installert under setet. S8-2 kan brukes i et fullt aktiv multifunksjons frontsystem, som maksimerer effekten på AP 8,9 bit ved 2 ohm, og bruker ytterligere 2 kanaler for baksystemet. Neodymmagneten som brukes på S8-4 og S8-2 gir større kraft og kontroll enn ferrit, samtidig som installasjonsdybden holdes uendret.

 

EnhetWoofer
Størrelsemm (in.) 200 (8") 
EffektW max 
W RMS 
300 
150 
Impedanse 2
Frequency Response Hz 35 ÷ 500 
Magnet størrelse D x d x h mm 48 x 18 x 7  
Vekt pr stk kg  1,21  
Voice Coil Ø mm  50

 


Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.